About

[vc_row][vc_column width=”6/12″][vc_single_image image=”326″ img_size=”400×600″ alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_column_text]Buna. Ma numesc Mihaela si invat oamenii cum sa manance, cum sa gateasca si cum sa traiasca in echilibru.

Lucrez ca bucatar, artizan de retete si  consilier de nutritie holistica.

Sunt vegetariana de peste 10 ani si cred cu tarie in puterea vindecatoare a  alimentelor integrale, locale si de sezon.

Abordez nutritia din perspectiva holistica, folosind atat cunostintele de nutritie ale medicinei moderne, cat si ale vechilor stiinte a medicinei traditionale chinezesti si ayurvedice.

Gatesc zilnic pentru fetita mea (copil cu alergii multiple si mofturi la masa) astfel incat m-am perfectionat in retete de copii sub bagheta …pardon, furculita celui mai sincer critic al meu – Mina.

Organizez periodic ateliere de gatit si educatie culinara cu tematica specifica:

  • Mami, hai la masa – atelier de gatit si diversificare creativa pentru mame cu copii intre 6 luni si 3 ani
  • Echilibru prin SAVOARE – atelier de gatit si educatie culinara pentru afectiuni autoimune.

In 2012 am lansat brandul de savori urbane Verde Aromat – locul meu de joaca unde creez  retete gourmet vegane si gatesc produsele in serie limitata pentru cosuri cadou, la targuri sau la evenimente speciale. Afla despre cum poti comanda produsele Verde Aromat aici!

In 2013 am lasat brandul VitaMina impreuna cu Octav, sotul meu,  proiect pentru care concep meniul si coordonez partea de food. Vitamina este un bistro nomad ce ofera mancare vegetariana proaspat gatita, sucuri presate la rece, smoothies si bauturi artizanale (hidromel, kombucha, energy boosters) la evenimente stradale, targuri sau festivaluri – am fost prezenti la toate editiile Sunwaves Festival din 2013 si pana in prezent, Dor de Munte, targurile V for Verde, V for Vintage si Street Delivery.
In curand Vitamina va avea o locatie fixa in Bucuresti, o oaza de sanatate urbana si mancare buna.

Am absolvit cursul de Tehnician Nutritionist la cea mai valoroasa scoala particulara din tara – Fitness Scandinavia School – curs complex, foarte teoretic, creat de unii dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniu: Dna Dr. Antoaneta Cretu, Dna Dr. Anca Popescu, Cori Gramescu specialist in nutritie, Gabriela Berechet,  doctor în stiintele ingineresti şi auditor de calitate HACCP si Gabriela Nedelea, nutritionist.

Am absolvit cursul de Consilier de Echilibru Hormonal si Sanatate Feminina – o forma de reechilibrare folosind modificari ce tin de stilul de viata, suplimente naturale si hormoni bioidentici naturali – de la singurul terapeut din Romania care practica aceasta metoda – Emese Magdas. Am rezonat puternic cu activitatea ei, astfel incat in acest moment lucrez impreuna cu Emese in cadrul asociatiei LifeBalance. Afla mai multe pe www.life-balance.ro

In prezent colaborez cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti pentru elaborarea meniurilor saptamanale in Centrele de îngrijire şi educaţie timpurie pentru copii 0-3 Antante – vezi centrele pe  www.dgas.ro[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row]