30 septembrie – 1 octombrie – pregatesc un bufet de dulciuri traditionale pentru Black Sea Arts Festival – Kids Edition.

Pe 1 și 2 octombrie, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”, BLACK SEA ARTS FESTIVAL – KIDS EDITION va lansa proiectul BĂBĂREASA: trei case de mici dimensiuni, replici ale caselor tradiționale din România, Moldova și Ucraina, vor fi transformate într-un loc de joacă out-of-the-box și minicinematografe pentru copiii între 3 și 10 ani. Deschiderea oficială va avea loc pe 1 octombrie de la ora 10:00, în SATUL NOU.

7-9 octombrie – mergem cu Vitamina la Cluj pentru festivlul Mioritmic, ceea ce inseamna pentru mine 3 zile de dans si gatit in natura.

mioritmic

22 octombrieAtelier de gatit si nutritie pentru echilibru hormonal. Toate detaliile sunt pe pagina evenimentului. Inscrierile se fac la mihaela@foodfairy.ro

5-6 noiembrie – Conferinte gratuite in cadrul Raw Generation Expo la Iasi.

  • Mami, hai la masaworkshop gratuit de diversificare si parenting legat de hrana. Fiecare participant la workshop va primit din partea Solaris – Belsug din natura un pachet de diversificare cu: Macinis pentru Laptic 8 cereale Solaris, Ulei cocos 40 ml, Mei sau Fulgi mei.
  • Mancarea ta hraneste?workshop gratuit de educatie culinara si bune practici in bucataria sanatoasa. Fiecare participant la workshop va primit din partea Solaris – Belsug din natura un pachet cu produse : Hrisca, Sare Roz Himalaya, Seminte Salata.
La editia XI a expozitiei Raw Generation, care a avut loc pe 3-4 septembrie la Romexpo in Bucuresti

La editia XI a expozitiei Raw Generation, care a avut loc pe 3-4 septembrie la Romexpo in Bucuresti

12 noiembrie – Mami, hai la mas– atelier de gatit in diversificare si parenting legat de hrana. Voi posta in curand detaliile actualizate, insa in mare parte informatiile atelierului din aprilie trecut raman valabile.
dovleac copt

Photo Credits: Andreea Aron – Food Styling and Photography.