Conferinta Colin Campbell

Zilele trecute, am primit din partea organizatorilor Conferintei Prof. Dr. T. Colin Campbell invitatia de a participa la acest eveniment. Conferinta va avea loc pe 19 mai 2016, la Hotel Alpin din Poiana Brasov si este parte integranta intr-un program mai amplu numit Ultimate Health Experience – o experienta complexa si completa de schimbare a stilului de viata, bazata pe rezultatele „Studiului China” — cel mai cuprinzător studiu american de nutritie realizat vreodata. Citeste descrierea detaliata a retreatului in prezentarea atasata – Ultimate Health Experience

„O sănătate bună este singura valoare adevărată.”

In deschiderea conferintei vor lua cuvantul Cristela Georgescu, Prof. Dr. Pavel Chirila si Dr. Doru Laza. Cine este vegetarian si in general interesat de nutritia holistica, hrana ca medicament sau naturopatie cunoaste valoarea acestor nume si intelege, implicit, importanta acestui eveniment. Eu personal ii admir si ii urmaresc pe fiecare in parte  de multa vreme.

Studiu China – una dintre cele mai citite si controversate carti de nutritie din lume-  a fost printre primele carti de studiu la inceputul tranzitiei mele catre vegetarianism, in cautarile mele despre hrana sanatoasa si nutritie holistica. Blogul Cristelei mi-a adus mereu bucurie in suflet pentru lucrurile spuse in sfarsit clar si raspicat despre sanatate si stil de viata vegetarian, dar intr-un mod elevat, profesionist si bine documentat. La Dr. Pavel Chirila am fost impreuna cu tatal meu, diagnosticat cu cancer, pentru o consultatie gratuita. Dupa ce am plecat din spital profund revoltata de recomandarile medicilor “mergi acasa si mananca orice, doar ia-ti pastilele!” dansul mi-a confirmat si intarit toate convingerile legate de alimentatia benefica in afectiuni oncologie, iar cartea sa Nu Hrani Cancerul am cumparat-o in mai multe exemplare pentru toate neamurile suferitoare,  doar asa… preventiv  : ) De “Retete din Bucataria Edenica”, cartea lui Doru Laza m-am indragostit iremediabil, a fost o poarta catre un nou univers culinar aceasta mica adunare de retete ajunsa absolut intamplator in mainile mele. In continuare o caut in varianta originala de tipar (online se gaseste scanata pe scribd.com, lucru care nu ii face cinste!) si sunt pregatita chiar sa licitez pentru ea oricat : )

Genul asta de oameni isi fac treaba in liniste, cu dedicatie, asa ca rareori ai ocazia sa ii intalnesti pe toti laolalta la evenimente, sindrofii si prezentari. Dr. Colin Campbell in mod exceptional este prezent pentru prima data in Romania la aceasta conferinta.  Ma simt profund onorata si recunoascatoare ca voi avea posibilitatea sa iau parte la o asa adunare de oameni valorosi, cu atat mai mult cu cat mi s-a oferit posibilitatea sa daruiesc la randul meu, cititorilor blogului, 2 invitatii la aceasta conferinta. Astfel dragii mei, va invit la concurs!

Ca sa participati, transmiteti pana pe 20 aprilie inclusiv un raspuns scurt  la intrebarea:

Ce inseamna pentru tine echilibrul in corp-minte-suflet? 

Raspunsurile si implicit inscrierea la concurs se fac prin formularul de mai jos

[contact-form][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Raspuns’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]