Despre mine

Bună, sunt Mihaela, ghid și educator de sănătate feminină! 

Lucrez cu nutriția terapeutică, protocoale de echilibrare hormonală, yoga și gimnastică perineală, armonizarea ciclurilor lunare și food coaching pentru prevenție, stabilizare sau vindecarea naturală a afectiuniunilor endocrino-ginecologice feminine. Inevitabil ofer de multe ori suport în zona de life coaching și vindecare emoțională, iar darul meu cel mai de preț este acela de a împuternici și călăuzi femeile în drumul lor spre sănătate! 

De peste 5 ani organizez ateliere de gătit în NUTRIȚIE TERAPEUTICĂ pe diverse teme (prepoderent echilibru hormonal și afecțiuni autoimune), iar din 2017 am demarat un proiect educațional la nivel național – CONFERINȚELE DESPRE TREBURI FEMEIEȘTI – o serie de evenimente unicat, gândite pentru a educa femeile din România  în ce privește nutriția, ciclicitatea, sexualitatea, echilibrarea hormonală și sănătatea intimă . Am ajuns până acum la Timișoara, Iași, Oradea, Bacău și București însă scopul meu este acela de a ajunge peste tot unde este nevoie de educație în acest sens. 

  • Tehnician Nutriționist certificat la Școală Fitness Scandinavia, parte din echipa de Master Traineri în Nutriție a școlii. 
  • Terapeut de Echilibru Hormonal life-balance
  • Trainer de Gimnastică Intimă life-balance
  • Instructor de Yoga 200TTC 

În urmă propriei călătorii de vindecare am înțeles că echilibrarea hormonală este esențială pentru sănătatea femeii! 
Am înțeles că sănătatea feminină nu ține doar de dietă și mișcare, mai ales în formele lor clasice și “masculine” promovate în prezent (de bărbați) și că organismul feminin trebuie abordat cu blândețe, respectând natură esențială a acestuia: CICLICITATEA.
Parcursul meu de vindecare din oboseală și depresie cronică m-a ajutat să îmi înțeleg în sfârșit corpul, simptomele atat de comune femeilor (cu care ni se transmite constant ca “e firesc de la o anumita varsta” si “trebuie sa ne obisnuim” pentru ca suntem femei), dar mai ales mama și propria adolescență. Asta a fost eliberator pentru mine că femeie și fiica, si decisiv pentru alegerea parcursului meu profesional în domeniul nutriției: acela de a mă specializa doar pe tot ce ține de SĂNĂTATE FEMININĂ – de la echilibrare hormonala și sănătate intimă, la sexualitate, vindecare emoțională și mișcare specifică femeilor.  

Contact si colaborari

Pentru a lucra impreuna in unul din programele de sanatate pentru femei pe care le-am conceput, gasesti informatii in sectiunea Lucreaza cu mine! 

Vorbesc oricand cu mare drag femeilor despre nutritie, echilibru hormonal sau sanatate intima.
Ghidez clase de yoga, gimnastica perineala si cercuri de femei centrate pe discutii despre sanatate intima, sexualitate si vindecare naturala. 
Organizez si sustin ateliere de gatit cu retete terapeutice din alimente integrale, preponderent vegane si vegetariene. 

Pentru prezenta la evenimente sau pentru a organiza impreuna Conferinta Despre Treburi Femeiesti in tara ma gasesti la: 

mihaela@foodfairy.ro / 0040.749.964.677

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot