CUM TE POT AJUTA?

Îți pot oferi o imagine clară despre motivele pentru care ai ajuns unde ești acum – cu dezechilibre hormonale, cu nemulțumiri, cu întrebări, poate cu un diagnostic medical, cu simptome neplăcute și cu nevoia acută de a face ceva!

Îți pot oferi o evaluare obiectivă a obieciurilor alimentare, a stilului de viață și a istoricului medical și îți pot arăta exact ce anume  faci, sau ai făcut greșit ca să ajungi aici. 

Pentru mine este foarte important ca TU să înțelegi exact ce se întâmplă cu TINE și cu corpul TĂU. Cu cât vei avea o imagine mai clară, cu atât te vei simți mai împuternicită. Cred că a venit vremea ca femeilor să li se ofere șansa de a înțelege ce se întâmplă în intimitatea propriului corp ca să nu se mai teamă de el. Pentru asta sunt aici! 

Mai departe îți pot oferi SOLUȚII la problemele sau nelămuririle tale. Soluții SIMPLE, CLARE, EFICIENTE. 

 

Lucrez cu

  • nutriția terapeutică
  • cu metoda de consientizare a ciclului menstrual și a fertilității,
  • cu dieta pe fazele ciclului,
  • cu recomandări privind alimentele, plantele și suplimentele pe care le poți folosi,
  • cu planuri alimentare, rețete și idei delicioase din ingredientele benefice ție,
  • cu recomandări de terapii alternative,
  • cu propuneri de exerciții și practici potrivite ție,
  • cu suport emoțional și ghidare intuitivă. 

Îți pot arăta care este și cum arată drumul TĂU către SĂNĂTATE, sau te pot ține de mâna pe acest drum atât timp cât simți că ai nevoie de ghidarea mea. Obiectivul meu este ca la un moment dat să nu mai ai nevoie de mine.  Obiectivul meu este ca tu să fii SUVERANĂ în propriul corp și să devii STĂPÂNA propriului proces de ÎNFLORIRE! 

CUM PUTEM LUCRA ÎMPREUNĂ? 

Alege una din metodele de mai jos, sau trimite-mi un mesaj din formularul de contact cu o scurtă descriere a motivului pentru care vrei să lucrăm împreună. 

Doresc să lucrăm împreună!

13 + 4 =

Informatii generale consiliere

Pentru evaluare folosesc formulare de jurnal alimentar, teste de simptome hormonale si chestionar de istoric medical. Completarea unui jurnal alimentar pe timp de 7 zile este conditie obligatorie pentru inceperea colaborarii noastre. Acest gest reprezinta un semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec. 

Consilierea, protocolul sau programul sunt produse ONLINE. Asta inseamna comunicare prin videocall, sau in scris prin email. Programarile se fac doar prin formularul de contact prezent aici pe site, si nu prin mesageria directa Instagram sau Facebook. 

De ce sa faci CONSILIERE pentru sanatate feminina si echilibru hormonal ?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot