Daca suferi de sindrom premenstrual si crampe, nu esti singura.

Daca cauti remedii naturale pentru sindrom premenstrual si crampe, din nou, nu esti singura.

Multe femei sufera de PMS. Defapt, se estimeaza ca 75% dintre femei se confrunta cu dureri de cap, balonare, dificultati de somn, schimbari de dispozitie, sensibilizarea sanilor, pofte de dulce, iritabilitatea, anxietate, depresie si alte simptome ale PMS. Dintre acestea, aproximativ 20% vor fi medicate pentru simptomele lor, deoarece sunt extreme de severe.

Multe femei accepta in mod inconstient asceste stari ca fiind “normalul” si ca aceste provocari lunare sunt inevitabile. Ne-am invatat sa le trecem cu vederea, sa le suportam si sa le ignoram crezand ca asa e normal sa se intample, sa suferim in tacere asteptand sa treaca, ba chiar sa radem de ele la glumele barbatilor.

Dar asta nu trebuie sa fie adevarat pentru tine!

Vreau sa stii ca te inteleg perfect si, mai ales, stiu DE CE ti se intampla toate astea. Asa ca pot sa te ajut!

Te pot ajuta sa ELIMINi simptomele PMS in mod natural!

Te pot ajuta sa ai cicluri regulate in mod natural!

Te pot ajuta sa reduci durerile, crampele si menstruatiile abundente!

La fel cum te pot ajuta sa iti recapeti menstruatia in mod natural, fara a folosi hormoni sintetici!

 

Sa-ti explic putin.

Femeia este in esenta o fiinta ciclicla. De la prima menstruatie si pana la menopauza, femeia este lunar sub influenta unor  fluctuatii de hormoni. Pentru ca tot ce isi doreste sa faca corpul femeii la varsta fertila este sa ovulaze. Lunar.

Cat de armonios  este aceast dans hormonal  lunar vorbeste despre starea ta de sanatate fizica si emotionala, iar dintre toate felurile in care reactionam de-a lungul unei luni la fluctuatiile hormonale, felul in care ne simtit in ultima saptamana de ciclu vorbeste cel mai clar si mai puternic.

PMS este cauzat de un dezechilibru al hormonilor si anume, estrogenul este dominant, fie absolut, fie relativ la progesteron, acesta din urma fiind mai frecvent mai ales la femeile peste 35 de ani.

Pe de alta parte, desi menstruatia este considerata o corvoada si o provocare lunara pentru multe femei, LIPSA acesteia NU ESTE SEMN DE SANATATE! Din contra, este un semnal puternic de alarma ca exista procese in corp care impiedica ritmurile lunare firesti. 

Dietele bogate în zahăr, carbohidrații rafinați, carnea si produsele lactate convenționale, cofeina promovează dezechilibrele hormonale – in special sub forma lipsei menstruatiei, a ovulatiei, simptome PMS, crampe si menstruatii abudente. Stresul si oboseala cronica, poluantii de mediu, lipsa exercitiului fizic, substantele chimice, afectarea glandei tiroide, carentele nutritionale accentueaza si ele aceste probleme. Problemele digestive, in special constipatia impiedica eliberarea estrogenului in exces din organism, iar alcoolul inhiba functia ficatului de eliminare a estrogenilor – ambele ducand la dominanta estrogenica si sindrom premenstrual.

Cand lucrez cu femei pentru reglarea menstruatiei si reducerea PMS ma concentrez pe cateva instrumente cheie:

 • aflarea cauzelor “radacina”pentru fiecare clienta in parte si eliminarea acestora
 • schimbarea dietei , in special cresterea consumului de fibre, legume si verdeturi proaspete
 • scaderea nivelului de zahar din dieta si reglarea glicemiei
 • educarea privind fazele ciclului si sustinerea adecvata a corpului pe fiecare etapa in parte
 • reducerea inflamatiei
 • managementul stresului si al oboselii
 • educarea privind ciclicitatea constienta si puterea subtila a menstruatiei

Dupa 2 cicluri lunare deja se observa o ameliorare a simptomelor, iar la finalul programului vei fi perfect pregatita sa tii aceste simptome la distanta pentru toata durata vietii.

Atunci cand simptomele au fost cu tine timp indelungat sau sunt destul de grave, este adesea necesar sa apelam la suplimente de tip curcumin, Calciu-D-Glucarat, Vitex, ulei de luminita noptii, omega-3 ca sa numesc cateva dintre ele. Cu toate acestea, nu iti recomand sa suplimentezi fara a apela la un terapeut experimentat, si nici sa incerci singura cand un supliment, cand altul, asteptand rezultate.

Abordarea mea este “mai intai mancam bine” urmarind felul in care reactioneaza corpul doar prin schimbarea dietei, si apoi apelam la suplimente (daca mai e nevoie). De multe ori, o dieta adecvata nevoilor tale, miscare, somn si constientizarea ciclicitatii sunt suficiente ca in corp sa se produca schimbari miraculoase!

 

Programul contine:

 • Sesiuni prin video call
 • protocol scris personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
 • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
 • dieta pe fazele ciclului si detox luteal
 • training pentru ciclicitate constienta si armonioasa
 • 1 sedinta de kick-start durata 45 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
 • 2 sedinte de follow-up durata 25min. (la intervale agreate de comun acord)
 • comunicare continua prin whatsapp si email
 • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
 • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata: 12 saptamani
Cost: 550 lei

La finalu programului vei putea fi TU in fiecare zi a ciclului, LIBERA de fluctuatii emotionale, pofte de dulce, dureri, confuzie si sindrom premenstrual!

 • Vei fi dezvolta o relatie de armonie si prietenie cu corpul tau
 • Vei fi stapana pe starile tale emotionale
 • Vei sti exact care este perioada ta fertila (pentru conceptie sau contraceptie)
 • Vei simti ritmul in care pulseaza corpul tau
 • Vei fi capabila sa identifici corect semnele pe care ti le ofera ciclul despre starea de sanatate

Programeaza o sedinta pentru Menstrual Balance!

15 + 10 =