PROGRAM ONLINE

In situatia in care  suferi de infectii intime sau urinare cronice, sau rana pe col si infectie HPV, cel mai probabil vei simti nevoia unui program complex de ghidare si un timp mai lung de integrare a sfaturilor  pentru a elimina sau tine sub control simptomele neplacute. 

In general, renuntarea la zahar si lactatele de vaca, managementul stresului si miscari dedicate pantecului pentru o buna oxigenare a tesuturilor si drenaj limfatic  sunt de baza in vindecarea problemelor intime feminine. Desi suna simplu este un proces care necesita determinare si disciplina, motiv pentru care multe femei solicita ajutorul unui terapeut care sa le mentina motivatia pana la rezolvarea problemelor. 

In cadrul programului vei obtine sunt informatii complete despre DE CE ai dezvoltat aceste dezechilibre (atat fizic, cat si cauzele subtile ale candidozelor sau ale ranilor pe col), care sunt radacinile acestora si exact ce trebuie sa faci pentru a te vindeca in mod bland si natural! La finalul colaborarii vei fi din nou stapana pe corpul tau si suficient de informata pentru a avea grija de vulva, vaginul, colul si pelvisul ta pentru tot restul vietii!

programul contine

  • Sesiuni prin video call
  • protocol scris personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
  • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
  • 1 sedinta de kick-start durata 45 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
  • 2 sedinte de follow-up durata 25min. (la intervale agreate de comun acord)
  • comunicare continua prin whatsapp si email
  • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
  • program de antrenamente si miscare adecvata
  • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata program: 12 saptamani
Pret: 550 lei

PROGRAMEAZA O SEDINTA PENTRU SANATATEA ta intima

1 + 8 =