PROGRAM ONLINE

Potritiv femeilor peste 35 de ani care vor sa se informeze temeinic cu privire la modificarile care apar din punct de vedere hormonal dupa aceasta varsta, sau celor cu menopauza precoce, debut de menopauza cu simptome neplacute si deranjante, o premenopauza dificila accentuata de alte afectiuni. 

⇨  vei obtine sunt informatii complete despre CE SE INTAMPLA in corpul femeii incepand cu 40 de ani si cum trebuie SUSTINUT organismul incepand de acum si pana dupa menopauza!

⇨ Vei reusi sa elimini simptomele neplacute si dezechilibrele prezente acum in corpul tau si vei reveni la o ciclicitate armonioasa!

⇨ Vei sti cum sa iti sustii ciclicitatea pentru o tranzitie cat mai lina in cea de-a treia etapa a vietii tale – cea a intelepciunii si a libertatii!

⇨ Vei fi complet pregatita si informata pentru procesul de AGE-MANAGEMENT astfel incat sa-ti pastrezi vitalitatea, forta fizica, flexibilitatea, echilibrul emotional, sanatatea mintala, starea optima de sanatate fizica, libidoul si stralucirea pe toata durata vietii!

⇨ Vei fi capabila sa iti creezi un stil de viata care sa previna imbatranirea prematura si aparitia bolilor degenerative pentru o viata infloritoare intr-un corp sanatos si vital atat pentru tine cat si pentru partenerul tau!

programul cuprinde

  • Sesiuni prin video call
  • protocol scris personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
  • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
  • 1 sedinta de kick-start durata 45 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
  • 2 sedinte de follow-up durata 25min. (la intervale agreate de comun acord)
  • comunicare continua prin whatsapp si email
  • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
  • program de antrenamente si miscare adecvata
  • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata program: 12 saptamani
Pret: 550 lei

PROGRAMEAZA O SEDINTA PENTRU sanatate 40+

13 + 3 =