FORMAT: PROGRAM ONLINE SAU SESIUNI INDIVIDUALE

Poti alege felul in care colaboram! Unor femei peste 35 de ani care vor sa se informeze temeinic cu privire la modificarile care apar din punct de vedere hormonal dupa aceasta varsta le sunt suficiente una sau doua sedinte pana inteleg si implementeaza sfaturile pentru a preveni eventuale neplaceri sau pentru a elimina unele simptome usoare. Altora, in situatii mai grave, cu menopauza precoce sau debut de menopauza cu simptome neplacute si deranjante, sau o premenopauza dificila accentuata de alte afectiuni, le este necesar un program mai complex de ghidare si un timp mai lung de integrare a sfaturilor pentru a reveni la o stare de echilibru si vitalitate.

⇨ Indiferent de cum alegi sa colaboram, ce vei obtine sunt informatii complete despre CE SE INTAMPLA in corpul femeii incepand cu 40 de ani si cum trebuie SUSTINUT organismul incepand de acum si pana dupa menopauza!

⇨ Vei reusi sa elimini simptomele neplacute si dezechilibrele prezente acum in corpul tau si vei reveni la o ciclicitate armonioasa!

⇨ Vei sti cum sa iti sustii ciclicitatea pentru o tranzitie cat mai lina in cea de-a treia etapa a vietii tale – cea a intelepciunii si a libertatii!

⇨ Vei fi complet pregatita si informata pentru procesul de AGE-MANAGEMENT astfel incat sa-ti pastrezi vitalitatea, forta fizica, flexibilitatea, echilibrul emotional, sanatatea mintala, starea optima de sanatate fizica, libidoul si stralucirea pe toata durata vietii!

⇨ Vei fi capabila sa iti creezi un stil de viata care sa previna imbatranirea prematura si aparitia bolilor degenerative pentru o viata infloritoare intr-un corp sanatos si vital atat pentru tine cat si pentru partenerul tau!

program

Cred ca iti doresti o colaborare mai consistenta si sentimentul ca este cineva alaturi de tine care te ghideaza permanent. In acest caz, programul ti se potriveste cel mai bine. Acesta contine:

 • Sesiuni prin video call, materiale de studiu si exercitii individuale.
 • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
 • 1 sedinta de kick-start durata 60 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
 • 4 sedinte de follow-up durata 30min. (la intervale agreate de comun acord)
 • comunicare continua prin whatsapp si email
 • protocol personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
 • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
 • program de antrenamente si miscare adecvata
 • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata program: 12 saptamani
Pret: 550 lei

sesiuni

In caz ca alegi sedinte individuale vei beneficia de aceleasi informatii, dar intr-un ritm pe care il stabilesti singura.

 • 1 sedinta de kick-start durata 60 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru, protocol personalizat de nutritie, suplimente, modificari de stil de viata, stress management, miscare, terapii alternative)
 • sedinte de follow-up durata 30min. stabilite de tine atunci cand simti nevoia, daca simti nevoia
 • comunicare continua prin whatsapp si email pe durata colaborarii
 • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Pretul unei sedinte individuale de 60 minute (cum este cea de kick-start) este 250 lei.
Sedintele de follow up (30 minute)  – 100 lei.
Planuri alimentare pentru 14 zile – 100 lei.

PROGRAMEAZA O SEDINTA PENTRU sanatate 40+

2 + 1 =