Program online

Daca ai chisturi ovariene, sau sindromul ovarelor polichistice, probleme de glicemie si rezistenta la insulina, suferi de amenoree, acnee, hirsutism, exces de androgeni, caderea parului, depresie si stima de sine scazuta, exces ponderal si sindrom metabolic, sau chiar diabet de tip II le inseamna ca acest program ti se potriveste. Desi ovarul polichistic este o afectiune care raspunde foarte bine la alimentatie si program de sport, aceasta necesita o abordare complexa si o ghidare pe termen lung pentru integrarea sfaturilor si revenirea la o stare de echilibru. 

⇨ ce vei obtine sunt informatii complete despre CE SE INTAMPLA in corpul tau si MOTIVUL pentru care au aparut aceste dezechilibre!

⇨ Vei sti cum trebuie SUSTINUT organismul tau incepand de acum si pana dupa menopauza pentru o stare optima de sanatate si o ciclicitate armonioasa!

⇨ Vei reusi sa elimini simptomele neplacute, sa reglezi menstrele si dezechilibrele prezente acum in corpul tau fara a apela la hormoni sintetici!

⇨ Vei invata cum sa pui bazele unei alimentatii sanatoase care sa previna dezvoltarea altor probleme hormonale feminine pe viitor!

⇨ Vei fi complet stapana pe starile tale emotionale, pe libidoul, vitalitatea si fertilitatea ta!

Programul cuprinde

  • Sesiuni prin video call
  • protocol scris personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
  • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
  • 1 sedinta de kick-start durata 45 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
  • 2 sedinte de follow-up durata 25min. (la intervale agreate de comun acord)
  • comunicare continua prin whatsapp si email
  • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
  • program de antrenamente si miscare adecvata
  • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata program: 12 saptamani
Pret: 550 lei

In caz ca doresti sa ramai insarcinata si suferi de rezistenta la insulina sau Sindromul Ovarelor Polichistice, poti opta pentru varianta combinata Proiect Bebe + Suport SOP = program de 16 saptamani (pret 650lei) cu suport gratuit pentru partenerul tau. 

PROGRAMEAZA O SEDINTA PENTRU echilibrul tau hormonal!

2 + 7 =