FORMAT: PROGRAM ONLINE SAU SESIUNI INDIVIDUALE

Poti alege felul in care colaboram! Unor femei cu chisturi ovariene sau probleme de glicemie si rezistenta la insulina le sunt suficiente una sau doua sedinte pana inteleg si implementeaza sfaturile pentru a preveni eventuale neplaceri sau pentru a elimina simptomele neplacute. Altora, in situatii mai grave, cu amenoree sau diagnostic de sindromul ovarelor polichistice, hirsutism, exces de androgeni, caderea parului, depresie si stima de sine scazuta, exces ponderal si sindrom metabolic, sau chiar diabet de tip II le este necesar un program mai complex de ghidare si un timp mai lung de integrare a sfaturilor pentru a reveni la o stare de echilibru si vitalitate.

⇨ Indiferent de cum alegi sa colaboram, ce vei obtine sunt informatii complete despre CE SE INTAMPLA in corpul tau si MOTIVUL pentru care au aparut aceste dezechilibre!

⇨ Vei sti cum trebuie SUSTINUT organismul tau incepand de acum si pana dupa menopauza pentru o stare optima de sanatate si o ciclicitate armonioasa!

⇨ Vei reusi sa elimini simptomele neplacute si dezechilibrele prezente acum in corpul tau fara a apela la hormoni sintetici!

⇨ Vei invata cum sa pui bazele unei alimentatii sanatoase care sa previna dezvoltarea altor probleme hormonale feminine pe viitor!

⇨ Vei fi complet stapana pe starile tale emotionale, pe libidoul, vitalitatea si fertilitatea ta!

program

Cred ca iti doresti o colaborare mai consistenta si sentimentul ca este cineva alaturi de tine care te ghideaza permanent. In acest caz, programul ti se potriveste cel mai bine. Acesta contine:

 • Sesiuni prin video call, materiale de studiu si exercitii individuale.
 • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
 • 1 sedinta de kick-start durata 60 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
 • 4 sedinte de follow-up durata 30min. (la intervale agreate de comun acord)
 • comunicare continua prin whatsapp si email
 • protocol personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
 • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
 • program de antrenamente si miscare adecvata
 • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata program: 12 saptamani
Pret: 550 lei

In caz ca doresti sa ramai insarcinata si suferi de rezistenta la insulina sau Sindromul Ovarelor Polichistice, poti opta pentru varianta combinata Proiect Bebe + Suport SOP = program de 16 saptamani (1 + 5 sedinte) pret 650 lei cu suport gratuit pentru partenerul tau. 

sesiuni

In caz ca alegi sedinte individuale vei beneficia de aceleasi informatii, dar intr-un ritm pe care il stabilesti singura.

 • 1 sedinta de kick-start durata 60 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru, protocol personalizat de nutritie, suplimente, modificari de stil de viata, stress management, miscare, terapii alternative)
 • sedinte de follow-up durata 30min. stabilite de tine atunci cand simti nevoia, daca simti nevoia
 • comunicare continua prin whatsapp si email pe durata colaborarii
 • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Pretul unei sedinte individuale de 60 minute (cum este cea de kick-start) este 250 lei.
Sedintele de follow up (30 minute)  – 100 lei.
Planuri alimentare pentru 14 zile – 100 lei.

PROGRAMEAZA O SEDINTA PENTRU echilibrul tau hormonal!

5 + 1 =