FORMAT: PROGRAM ONLINE 12 SAPTAMANI SAU Sesiuni INDIVIDUALE

Poti alege felul in care colaboram! Unor femei cu hipotiroidism subclinic sau debut de afectiune autoimuna le sunt suficiente una sau doua sedinte pana inteleg si implementeaza sfaturile pentru a elimina sau tine sub control simptomele. Altora, in situatii mai grave, le este necesar un program mai complex de ghidare si un timp mai lung de integrare a sfaturilor pentru a reveni la o stare de echilibru si vitalitate.

Indiferent de cum alegi sa colaboram, ce vei obtine sunt informatii complete despre DE CE ai dezvoltat aceasta afectiune, care sunt radacinile sale si exact ce trebuie sa faci pentru a o tine sub control si a opri afectiunea din evolutie, pentru a reduce simptomele neplacute si pentru a reveni la o stare de echilibru si vitalitate! La finalul colaborarii vei fi din nou stapana pe corpul tau si suficient de informata pentru a avea grija de tiroida ta pentru tot restul vietii!

PROGRAM

Cred ca iti doresti o colaborare mai consistenta si sentimentul ca este cineva alaturi de tine care te ghideaza permanent. In acest caz, programul ti se potriveste cel mai bine. Acesta contine:

 • Sesiuni prin video call, materiale de studiu si exercitii individuale.
 • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
 • 1 sedinta de kick-start durata 60 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
 • 4 sedinte de follow-up durata 30min. (la intervale agreate de comun acord)
 • comunicare continua prin whatsapp si email
 • protocol personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
 • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
 • program de antrenamente si miscare adecvata
 • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata program: 12 saptamani
Pret: 550 lei

In caz ca doresti sa ramai insarcinata si suferi de afectiuni ale gladei tiroide, poti opta pentru varianta combinata Suport Bebe + Suport Tiroida = program de 16 saptamani (1 + 5 sedinte) pret 650 lei cu suport gratuit pentru partenerul tau. 

sesiuni

In caz ca alegi sedinte individuale vei beneficia de aceleasi informatii, dar intr-un ritm pe care il stabilesti singura.

 • 1 sedinta de kick-start durata 60 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru, protocol personalizat de nutritie, suplimente, modificari de stil de viata, stress management, miscare, terapii alternative)
 • sedinte de follow-up durata 30min. stabilite de tine atunci cand simti nevoia, daca simti nevoia
 • comunicare continua prin whatsapp si email pe durata colaborarii
 • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Pretul unei sedinte individuale de 60 minute (cum este cea de kick-start) este 250 lei.
Sedintele de follow up (30 minute)  – 100 lei.
Planuri alimentare pentru 14 zile – 100 lei.

PROGRAMEAZA O SEDINTA PENTRU sanatatea tiroidei tale!

2 + 14 =