PROGRAM ONLINE 12 SAPTAMANI

Unor femei cu hipotiroidism subclinic sau debut de afectiune autoimuna le sunt suficiente una sau doua sedinte pana inteleg si implementeaza sfaturile pentru a elimina sau tine sub control simptomele. Altora le este necesar un program mai complex de ghidare si un timp mai lung de integrare a sfaturilor pentru a reveni la o stare de echilibru si vitalitate. 

In cadrul programului vei obtine informatii complete despre CE SE INTAMPLA in corpul tau si MOTIVUL pentru care au aparut aceste dezechilibre!

Vei reusi sa elimini simptomele neplacute si dezechilibrele prezente acum in corpul tau in deplina siguranta, fie ca urmezi tratament hormonal alopat, fie ca alegi sa eviti hormonii sintetici! 

 Vei invata care este EXACT tipul de DIETA care ti se potriveste pentru a tine afectiunea sub control si a preveni dezvoltarea altor probleme hormonale feminine pe viitor!

 Vei invata care sunt suplimentele de care ai nevoie, cand si cum sa te folosesti de ele.

⇨ Vei sti cum trebuie SUSTINUT organismul tau incepand de acum si pana dupa menopauza pentru o stare optima de sanatate si o ciclicitate armonioasa!

Vei fi complet stapana pe starile tale emotionale, pe libidoul, vitalitatea si fertilitatea ta!

PROGRAM

Cred ca iti doresti o colaborare mai consistenta si sentimentul ca este cineva alaturi de tine care te ghideaza permanent. In acest caz, programul ti se potriveste cel mai bine. Acesta contine:

  • Sesiuni prin video call
  • protocol scris personalizate de alimentatie si suplimente naturale si planuri alimentare la cerere
  • colaborare continua pe parcursul a 12 saptamani
  • 1 sedinta de kick-start durata 45 min. (evaluare nutritionala si hormonala, stabilirea obiectivelor si a modului de lucru)
  • 2 sedinte de follow-up durata 25min. (la intervale agreate de comun acord)
  • comunicare continua prin whatsapp si email
  • recomandari de schimbari/imbunatatiri ce tin de stilul de viata
  • program de antrenamente si miscare adecvata
  • acces in grupul privat de suport online “Despre treburi femeiesti”

Acest program este un produs ONLINE (contine sesiuni prin video call, exercitii individuale si materiale de studiu electronice).
Cerinta obligatorie pentru inceperea colaborarii – completarea unui jurnal alimentar pentru 7 zile (semn de disciplina si asumare peste care experienta m-a invatat sa nu trec).
Recomandare: analize medicale recente, obligatoriu in caz de diagnostic medical.
Durata program: 12 saptamani
Pret: 550 lei

In caz ca doresti sa ramai insarcinata si suferi de afectiuni ale gladei tiroide, poti opta pentru varianta combinata Suport Bebe + Suport Tiroida = program de 16 saptamani (pret 650 lei)  cu suport gratuit pentru partenerul tau. 

PROGRAMEAZA O SEDINTA PENTRU sanatatea tiroidei tale!

12 + 5 =