Ciclul menstrual este cel mai puternic instrument de dezvoltare personala pe care il are la dispozitie o femeie! Este firul rosu care te ghideaza in viata, insa pentru a face asta este nevoie sa il constientizezi, sa il urmaresti si sa te asezi constient in propriul ritm interior!

Agenda Luna Lila vine in ajutor, ca instrument de constientizare, de planificare și reflecție asupra ciclicitatii!

Este o alternativă la presiunea de a fi în activitate constant și liniar, ignorând corpul de femeie…

Este momentul tau ghidat de respiro și reflecție pentru a integra experiențele vietii…

Este inspirația zilnică pentru a te conecta la energia ta feminină și propriul tău ciclu menstrual…

Luna Lila 2020 este o agendă datată cu fazele lunii care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra femeilor.

Agenda Luna Lila 2020 este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină, sau să crească conștiența și ancorarea în energia feminină.  Include atât gândire și planificare liniară, axată pe obiective și acțiune în intervale de timp clare,  cât și gândirea fluidă, ciclică care lasă spațiu pentru reflecție, creație și exprimare emoție.

Pe lângă calendarul lunar folosit frecvent, fiecare lună conține un calendar circular care invită la cartarea și observarea propriului ciclu menstrual.

În corp de femeie funcționăm ciclic, nu liniar. Un detaliu de diferență biologică esențial care face posibilă reproducerea vieții. Oricât de mult a fost ignorată și distorsionată semnificația menstruației, impunându-se „omul” drept concept neutru care este de fapt după asemănarea bărbatului, ciclicitatea femeii rămâne un reper important pentru cunoașterea și acceptarea de sine.

Comanda agenda aici cu reducere specială de Crăciun (93,00 lei):

2 + 13 =

… Hai in calatoria lui 2020 ghidata de o agenda datata pentru femei care doresc SA INTELEAGA, SA SIMTA si SA TRAIASCA puterea de manifestare feminina.  

In Iasi poti gasi agenda la Maya Concept Store – Str. Piata Unirii, nr. 2

In Bucuresti o poti gasi la Biotiful Atelier de Frumusete – Strada Barajul Argeș 41D (zona Sos. Nordului)

Comenzile plasate prin formularul de comanda se pot achita prin transfer bancar catre MAB FOOD FAIRY SRL in contul RO88 RZBR 0000 0600 1908 1037 Raiffeisen Bank, sau ramburs prin curier. Datorita aglomerarilor binecunoscute ale firmelor de curierat din perioada Craciunului e de dorit sa plasati comenzile cat mai devreme!

Pentru comenzile de 5 sau mai multe agende, transportul este gratuit!

Comanda agenda aici cu reducere specială de Crăciun (93,00 lei):

3 + 12 =