[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Verde Aromat este proiectul meu de suflet – produse artizanale mesterite cu drag din ingrediente naturale. Mai pe romaneste – orice imi trece mie prin cap sa amestec cu ulei si condimente si intra intr-un borcan.

Uleiul  Verde Aromat are o intreaga poveste – este adus din Sicilia de la o mica ferma din regiunea Corleone, este presat la rece, nefiltrat si bineinteles extravirgin. Miroase a fan proaspat cosit si a verde viu, iar cand il gusti simti ca te hraneste insusi soarele care a incalzit dealurile muntoase pe care se intinde mica livada de maslini. Tot din Sicilia aducem din cand in cand rosii uscate, capere si masline pe care le conservam in borcane cu ulei si condimente. Intreaba-ne daca avem pe stoc!

Majoritatea produselor sunt savory treats, nu ma pricep cine stie ce la dulciuri, insa am gasit totusi cateva retete in care pot sa pun piper rosu si ghimbir . In editie limitata, de obicei doar in cosurile cadou de sarbatori sau la comenzi speciale  exista si dulce in portofoliul Verde Aromat – intotdeauna fara zahar, doar cu fructe uscate sau miere.

Cred in cadourile autentice, incarcate de sens si energie pozitiva – asa s-au nascut cosurile cadou Verde Aromat pe care le pregatesc la Craciun si Pasti.[/vc_column_text][vc_single_image image=”448″ img_size=”180×180″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”561″ img_size=”full”][vc_single_image image=”449″ img_size=”full”][vc_single_image image=”563″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]